Låt inte de som redan kan, skrämma dig bort från det du vill lära! 

Surf4You surflärare i vita tröjor Surf4You surflärare i vita tröjor

Det svåraste som finns kan vara att högt för sig själv uttala orden; jag kan inte. Det näst svåra är kanske att högt be om hjälp för att lära.

Speciellt svårt att be om hjälp när det ser ut som om alla redan kan.  Speciellt när de som redan kan påstår att det är lätt att lära trots att man själv upplever att det inte alls är så lätt.

Det är då en bra lärare kan göra skillnaden.
En bra lärare som lär ut det man vill lära samtidigt som läraren förmedlar tron på att eleven med träning kommer att uppnå skicklighet. 

Här i Portugal är det alltså rätt smart att ta surflektioner innan man ger sig ut med en bräda. Jag själv surfar inte, vågar inte då min rygg är som den är. Men jag är stolt medföljare när min man tar lektioner. Av att bara lyssna till instruktonerna på strand kan jag se att att många som ger sig ut i vågorna med bräda förmodligen skulle få en aha-känsla av några lektioner. 
Maria 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln