Jag har fyllt år!

Nu har jag fyllt 54 år. Vad kan sägas om det? Jo, att såhär nära att fylla 60 år har jag inte varit tidigare. Jag kan också säga att jag gillar mina år. Födelsedagen började med Pilates 1.30 min, därefter massage, lunch, sedan ett riktigt bra löppass på gymmet samt ett ryggpass. Därefter hem. Min man bjöd på bubbel som smakade ovanligt gott. En god middag på Restaurang Pangeia, deras bläckfisk är mycket god. Nu är vardagen här igen; jobba, träna och njuta av vädret trots lite mer moln.

Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln