Portugal är så vackert. 

Vi försöker att se oss omkring i detta land. Det ska sägas att vi nästan får skärpa oss för att lämna Nazaré då vi trivs så bra med allt här.
Nåväl. Under helgen som varit besökte vi en underbar by som heter Real,den ligger 20 mil norrut från Nazaré. Böljande grönt landskap som blomstrande tog emot oss. Vi besökte vänner som odlar allt från dill till mandel och persika. Fantastiskt, har man bara lite gröna fingrar så blir man lyrisk i sådan miljö. 
Jag skriver detta för att jag verkligen vill slå ett slag för Portugal. Här finns så mycket att se och uppleva som gått förlorat på många andra platser.  
Ger dig en bild på alla godsaker jag fick med mig hem. Allt ekologiskt. Apelsiner, citroner, färska kryddor, sallad, ägg och den godaste honung jag smakat. 
Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln