Fantastiska kvinnor får man inte för mycket av!

Med Atlanten i bakgrund på toppen av fyren i Sitio Med Atlanten i bakgrund på toppen av fyren i Sitio
Under min korta tid här i Portugal har jag utvecklat mig på flera plan. 
Jag haft möjligheten att göra så mycket som för mig är nytt. Skapa ett eget koncept kring träningsresor, starta ett portugisiskt företag, börja plugga ett nytt språk, börja med Pilates och lära känna många nya människor. Det är så roligt!  Riktigt kul är det att träffa så många svenskar som startar företag av olika slag. En annan bild än den som nog många har av vad vi svenskar gör här i Portugal.  :) 
Några av alla de aktiva kvinnorna från SWEA Lissabon besökte mig här i  Nazaré.
Jag säger det ofta nu-för-tiden, vad härligt det är när vi kvinnor möts och vi delar med oss av erfarenhet och kunskap. Riktigt roligt ska det bli att till hösten erbjuda SWEA Lissabon att komma hit för träning och andra upplevelser. 

Dessutom är jag sprudlande glad för att mina resor är fullbokade, ja det finns fortfarande 4 platser till löparveckan i oktober - men den blir fullbokad det är jag säker på. :) Kanske bokar du in dig? Läs mer om löpning i min bloggtext som heter Lite om att ha spring i benen. 

Jag önskar dig en fortsatt fin sommar!
Ps. På ämnet "kvinnor som delar med sig" vill jag tipsa om Flora Wiströms blogg där hon tipsar om Lissabon. Kanske inte tips för dig, men ett tips till någon du känner. Ds. 

Maria 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln