Druvorna växer trots att jag är slö!

Tycker du kanske att jag varit lite slö på att uppdatera bloggen? Det stämmer. Nu har min tid lagts på vänner som kommit hit för att besöka oss. Så mysigt att få besök, hemma hos oss. 

Dessutom är det lite semestertid även för oss.
Jag menar vi gör då det som du kanske tror vi alltid gör. Vi sover ut. Vi njuter av mat och dryck. Vi ser oss omkring utanför vår lilla stad. Vi hänger på stranden. Vi badar, nja inte jag, men min man. :) Vi har det extra lyxigt helt enkelt. Det är för mig semestertid.

Druvorna du ser på bilden, de ska skördas i höst när du kanske kommer på besök. Alla som kommer ned på en träningsvecka kommer att besöka den vingård där dessa druvor växer. Jag salig därför att han som odlar druvorna gör det ekologiskt...inte för att det ligger i tiden, utan för att han tror på just detta sätt att framställa vinet. Vill du läsa mer om detta vin, klicka här
Hoppas att din semester är lika njutbar som min. 
Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln