Vi tackar Konsulthuset Stockholm!


En kickoff/konferens kan se ut på många olika sätt. Till exempel som den Konsulthuset gjort.
Flyg från Sverige till Lissabon Portugal. Konsulthuset valde att bo i Cascais. Vi bidrog med innehåll på konferensen, arrangerade morgonträning på stranden innan konferensdagarna började. Vi tog med dem för yoga efter konferensdagarnas slut på House of Zen, samt  arrangerade en dagsutflykt med cykel till den berömda Guincho stranden där vi ordnade olika aktiviteter.
Vi vill tacka Christina Kumlin och er andra från Konsulthuset för visat förtroende!

Den här typen av skräddarsydda upplägg gör vi gärna för er - företaget, kompisgänget, bokklubben eller vilket annat sällskap ni än är. Helt enkelt ni som gärna vill genomföra en givande och rolig resa tillsammans, som garanterat ger er oförglömiliga minnen och upplevelser.

Kanske är det just ni som kommer till Nazaré för att ha konferens eller kickoff samtidigt som nästa Big Wave Surfing event pågår? Ett event som är makalöst att uppleva. 

Maria och Torbjörn 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln