Julklappstips från mig till dig! 

Mössa
Vem kan annat än njuta av årstider då en mössa är på plats? Dagens luvor är ju så snygga och smarta. Jag slår ett slag för den snyggaste, LUVIT en mycket skön tunn mössa som dessutom har reflexfunktion i text. Bara dra ned över tråkiga utväxter i håret, eller ned över pannan under spring eller promenad. Cattis som gjort denna mössa är en gammal skolkompis från unga dagar i Lycksele. Köp här.

Kokbok.
Birgitta Höglund brinner för bönor. Det gör jag med. "Birgitta var skeptisk till att använda bönor i matlagningen på grund av dess innehåll av kolhydrater. Som tur var provade hon dock så smått och tappade på kort tid fem kilo i vikt och slapp flera klimakteriebesvär. Hon är idag istället en varm anhängare av bönor vilket skiner igenom i de inspirerade recept hon skapat särskilt för denna bok." Detta är en kokbok som inte blir stående i hyllan.  Köp här. 

Vinterskorna.
Snart åker jag hem till vintern i Sverige. Såklart glider jag ned i ett par Icebug så snart mina fötter kliver på snö/is. Jag har sagt det förr, ett par Icebug är som ett par stövar - man använder dem inte jämt men man har dem för de perioder när man inte vill bli stoppad av ett väder. Köp här. 

Snygga byxan.
Jag lärde känna underbara Anki som är grundare av Keepitup. Jag måste säga att många av hennes plagg är unika i kvalitet och funktion. Dessutom behöver du inte vara modellslank för att bli snygg i hennes kläder. Jag lovar! Här är mina favoritbyxor - funkar till allt. Köp här. 

Faktabok.
Ännu en bok, Mat för hormonell balans av Mia Lundin, Ulrika Davidsson. Det här med hormoner. Inte alltid det roligaste :) att kliva in i klimateriet - men kosten gör skillnad. Prova på att ändra din kost och må bättre än förr. "Mat för hormonell balans inleds med en lättillgänglig och uttömmande faktadel och avslutas med cirka 60 recept på god, hälsosam och lättlagad mat. En tvåveckors kostplan gör det enkelt att komma igång." Ja, jag har provat, ja det gör skillnad. Köp här.

Väskan.
Praktisk har jag alltid varit. Fåfäng är jag också. Detta är min egen drömjulklapp som jag därför kommer att köpa mig själv. En snygg ryggsäck. Köp här. 

Träningsresan.
Slutligen. Vill du åka på en skön aktiv semester 2018 då är en resa till mig en mycket bra julklapp. Vill du ge denna resa som gåva - då fixar vi ett roligt presentkort. Kontakta oss här för presentkort. 

Maria 


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln