Oh, it´s just me, myself and I - som kan ändra lilla mig. 

Gott nytt år till er alla. Jag tänker att det för mig finns vissa ledord , vissa ledmotiv för 2018. Håll till godo; 1. Fake it till you make it 2. It ain't over till the fat lady sings. 3. Bryt ihop och kom igen. 4. The beauty in me sees the beauty in you. 5. No HEN is an Island. 6. No If No But. 7. Orka. 8. Våga. 9. Rehab är coolt. 10. Oh, it's just me, myself and I - som kan ändra lilla mig.  Samt glöm inte bort att "A journey of a thousand miles must begin with a single step." När det gäller livsstilsförändringar i hälsans tecken kan det vara viktigt att minnas.
2018 - jag är redo!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln