Inte ögontjänare -men motivativerad av pepp!

Tappad sug.
Det är ju inte så att jag inte vet hur jag ska träna eller hur jag bygger ett program.
Det är bara så att min inre motivation lagt sig lite på soffan och där hamnar mitt fysiska jag snubblande lätt. Jag är omotiverad.
Tappad sug.
Men, inte givit upp!
Jag har tagit mig i kragen och skaffat mig en personlig tränare. Inte konstigt alls. Kockar går ju ut och äter. Då kan alltså en PT skaffa egen PT :) 
Jag satsar på mig!
Det är lyxigt skönt att någon tänker ut mina övningar och håller koll på min utveckling och mitt träningsprogram. Det är peppande att en gång i veckan få pepp under 60 tränande minuter. Det är sporrande att veta att någon har koll hur min träning går. Jag är ju själv lite av en ”hoppsifloppsi” personlighet som inte triggas av tabeller och träningsdagbok, men nu har jag någon som håller koll på min utveckling och därmed kommer min utveckling inte bara vara en känsla utan mätbara resultat. Spännande!
I grova drag, min träningsvecka:
Måndag: Kondition 
Tisdag: Styrka
Onsdag: Simning
Torsdag: PT-pass
Fredag: Kondition
Lördag: Vila
Söndag: Styrka 
2018
Träningsåret 2018 är alltså i full gång för mig. Målet är att min nervsmärta ska rundas genom genomtänkt regelbunden träning och därmed kommer jag att bli starkare - må bättre! 

Vad är ditt träningsmål 2018 ?

Maria   

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln