Förkylt. 

Riktigt förkyld är ju ingen höjdare. Nedbäddad.Hostar. Feber. Ont i huvudet. Vad är värst...ont i huvudet, sedan hostan. Eller värst är nog min nervsmärta i ryggen som alltid blir värre när jag är förkyld. Nåja. Vet ju att det går över så vojandet och ojandet får inte ta över. Men ändå. Lite irrriterande. Träningen hade just tagit fart. Ja ja. 
Tänka positivt.
Jag hinner läsa. Hinner plöja Netflix. Ostört. 
Jag har det inte värst. 
Ändå.
Jag är rätt ynklig, om jag får säga så.

Maria
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln