Jag är sned. 

För mig är det inte svårt att veta hur jag ska träna eller vilka övningar som ska göras. Men. Jag har en väldigt trist rygg som spökar. "Spöket" gör att jag har "sneont". Min vänstra sida är svagare och där har jag ont. 
Nu jobbar jag med att stärka upp och ändra rörelsemönster på min vänstra sida. Det känns många gånger väldigt fel när min PT lyfter, vrider, sänker eller höjer en kroppsdel för att jag ska vara jämn - tänk er,  att det är då när jag är rak med hjälp av min PT som jag upplever är att jag är sned. 
Bra är det. Jag märker att det gör skillnad. Jag märker att mitt rörelsemönster ändras. 

Annars har vi vårvinter även här. Det kan vara underbart soligt, blåsa, vara varmt, regna och vara mindre varmt.
Men kallt, nix - dock gillar jag luvan på - ändå.

Maria 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln