Grattis Björn Frantzén - Stockholmskrogen Frantzén

Jag älskar god mat. Jag älskar mat där råvarorna är valda med omtanke. Jag strävar efter att varje måltid som jag äter ska vara god och vara tillagad med bra råvaror. Inte alltid det funkar, men oftast. 
När jag inte lagar mat själv då kan jag här i  Nazaré välja att gå på Taberna d'Adelia som inte fått någon stjärna men som omnäms i Michelin Guide som en restaurang värd att besöka. 

Såhär får man sina stjärnor;
Stjärnorna delas ut endast baserat på maten som serveras. Fem kriterier vägleder inspektörerna i bedömningen:
1. Kvaliteten på råvarorna
2. ”Hantverket” – dvs smaken och tillagandet
3. ”Personligheten” – dvs hur väl kocken lyckas i att hitta ett eget uttryck
4. Värde för pengarna
5. Kvalitet över tid – det ska vara en lika fantastisk upplevelse oavsett när du besöker restaurangen.

Grattis till tre stjärnor - jag ser fram emot den dag jag sitter där och njuter av det ni serverar på Frantzén.

Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln