Fredagsmys. 

Vädret är toppen. Titta på bilden, inget filter. Underbar blå himmel och i ryggen just nu - solen. Jag sticker inte under stolen med att jag gillar dessa solvarma/solheta dagar och de svala nätterna - då sover jag gott med öppet fönster. 

Min träning, går framåt, det är väldigt mycket rehab fortfarande - men jag börjar tycka att det ger mig en del. Helgen kommer att vara lite annorlunda, vi drar till Lissabon där Torbjörn ska springa 10k. Nej det är uteslutet för mig, gå 10k kan jag men inte springa - funkar inte ännu med min rygg. 


Fredagsmyset för mig denna fredag handlade för mig om att lägga en ansiktsmask. Dagens trningspass blir ett konditionspass, får se om det funkar med intervaller löpning eller om det blir cykel. 

Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln