Allt eller inget förr, numera mer lagom...

HET SOL I MOTLJUS HET SOL I MOTLJUS

Nu.
Herregud. Nu är den här. Den där värmen som man kan skriva hem om. Den som bara är oskön och känns en aning fördummande. Inget orkar man.
Det man vill är kanske inte så uppbyggligt? (Äta glass i lass, drick iskall öl, ligga inne under AC och frossa i Netflix) Jag pustar. Det känns som om jag vill ligga sked med vår AC. 

Upplevelse.
Lusten att träna minskar.
Mycket vill jag inte göra när det är så-här-varmt.
Mycket blir inte gjort.
Inte så mycket NOIFNOBUT mera åt hållet stånk-och-stön. 

Förr. 
Som ung. Då låg jag där timme ut och timme in, brände mig ibland men oftast fick jag bara den vackra solbrända hud som jag fortfarande skulle vilja ha - men nu inte alls har tålamod och lust att skaffa mig. Nu personifierar jag ordet lagom. Herregud. Jag har blivit en trist typ. Eller kanske är jag urtypen för en kvinna som klivit in i klimakteriet...

Klagar inte.
Inte ska jag då egentligen klaga. Jag har det riktigt bra. :) 
Men jag är inte längre hon som insmord i Hawaiian Tropic sist tog mig från stranden. Jag är inte längre hon som med vackert solkysst hud lät sig somna om kvällen och redan då längta efter nästa dags dag på stranden. 
Jag är nu hon som söker skuggan, smörjer mig med soskydd och stannar inne de hetaste dagarna. Jag är mer lagom och mindre allt eller inget. 

Puss på er från ett hett Portugal. 

Maria 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln