Träningskläder

SKOR:
En enkel regel är att skorna ska vara avsedda för den aktivitet dina fötter ska göra.

För löpning skulle jag inte rekomendera en vandringssko, men en löparsko kan fungera för lättare vandring. 

BH
Löpning blir en helt annan upplevelse med en stadig bh.
YOGA
Barfota, kläder som inte stramar.
PILATES
Barfota, kläder som ej stramar
VANDRING
Sköna kläder som du trivs i. Funkar med; löparkläder, kortbyxor, långa byxor.
Nått vindtätt plagg och regnkläder. 
FUNKTIONELL STYRKA
Löparskor, kläder som inte stramar, gärna långärmat som skydd mot solen, som skydd mot underlag - gräs/sand och som håller håller dig varm en blåsig dag.
LÖPNING och KONDITIONSTRÄNING
Funktionella kläder som andas. 

Övrig packningHär kan du kompleteringshandla det mesta. Vägg i vägg med hotellet finns en livsmedelsaffär. Jag tänker att du kan ta med en en god bok. Glöm inte skolskydd om du har speciella preferenser. Själv rekomenderar jag EVY som jag tycker funkar bra även när man tränar. Badkläder för den lilla men sköna poolen på hotellet eller varför inte ett dopp i Atlanten.

Övrig klädsel.

 SKOR:
Gatorna är täckta av kullersten, det betyder att höga klackar ser du inte många som har. Helt enkelt ganska opraktiskt. Men till sista kvällens middag - då vill du säkert ha ett par snygga skor.

CASUAL
Här kan man utan tvekan vara sportigt avspänd i sin klädsel. Jeans, snygga sommarbyxan,fina skjortan, sommarklänningen om du kommer den årstiden. 
Sommarkläder av det mer avspända slaget helt enkelt.

BRA ATT PACKA
Glöm inte en skön vindtät jacka, jag brukar föreslå en tunn täckjacka. En kofta är också på sin plats då det kan vara nordlig vind som framåt kvällen svalkar.

FINA DRESSEN.
Sista kvällens middag då tar jag på mig fin stassen. Så roligt se alla i fina kläder.
Får se om 2018 gör repris på det roliga att jag som värdinna hade valt samma klänning som en av mina gäster :) det var inte alls nedrigt utan bara riktigt kul. 

Utrustning

 I princip behöver du ingen specifik utrustning under våra Temaveckor. MEN om du vill använda  stavar under temavecka vandring bör du ta med det. Under alla veckor får du låna en enklare yoga matta men om du har din egen favorit så ta gärna med den.

Under de skräddarsydda resorna avgör givetvis de aktiviteter ni valt vilken utrustning du behöver ta med...