Nazaré

Vätskepaus vid 10km vandring i sand under Temavecka Röst 2017 . Vätskepaus vid 10km vandring i sand under Temavecka Röst 2017 .

Varje temavecka med NoIfNobut innehåller motionspass med inriktning på kondition och funktionell styrka samt en utflyktsdag med bl.a vinprovning och besök i Alcobacas berömda kloster. Därutöver har varje vecka ett specifikt tema som ger veckan en unik inriktning.
2017 vad våra mycket uppskattade teman röst, yoga och löpning. Läs mer om dessa temaveckor här.
2018 har vi fem olika temaveckor att välja på. Yoga, pilates och löpning riktar sig till dig som är intresserad av någon av dessa aktiviteter. 
Under 2018 erbjuder vi också två teman som tar avstamp ur ett fysiskt tillstånd som man inte valt; "Rosa dagar" (för dig som har drabbats av en cancersjukdom) och "Nystart Kvinna" (för alla oss som klivit in i klimakteriet). Rosa dagar och Nystart Kvinna är veckor som syftar till att ge dig nycklar att förbättra din fysik och livskvalité. Det handlar dock inte om terapi, rehab eller sjukgymnastik utan om att hitta lust, nyfikenhet och mental energi! 

För alla temaveckor gäller att deltagarantalet är begränsat för att NoIfNoBut värdesätter ett personligt tilltal under temaveckorna.

För en utförlig beskrivning av temaveckorna, klicka på respektive flik till vänster.

 

På väg till avskedsmiddag under Temavecka Yoga 2017