Temavecka Yoga

Temavecka Yoga erbjuder, som alla temaveckor, NoIfNoButs vanliga träningspass. Här får du efter egen förmåga prova på konditionsträning och funktionell styrketräning.    
Dessutom är ju temat för denna vecka Yoga.

Temaledare tillsammans med mig är Dinamene och Nuno som proffesionellt driver Sattva yogastudio här i Nazaré och var mycket uppskattade under Yoga veckan 2017. Se mer om den här

Jag bad Dinamene beskriva vad de erbjuder dig under denna temavecka. 

"Under temavecka Yoga kommer du att praktisera Hata Yoga som fokuserar på andningen i utförandet av "asana" ( som är den fysiska positionen). Vanligtvis tänker folk att Yoga är någonting som man gör, konstiga ord som beskriver olika positioner. Men tänk istället att Yoga är medvetenhet om oss själva som fria och obegränsade människor. Yoga är en upplevelse som alltid är närvarande som vi ibland dyker in i och ibland lämnar. Yoga är alltså inte något som bara händer på mattan under en yogaklass, Yoga finns alltid tillgängligt för oss."
Här kan du se hur vi genomförde Yoga veckan 2017.

Dinamene är utbildad inom Hata yoga och hon är dessutom sjuksköterska, kostrådgivare och enligt mig den bästa massör du hittar här i Nazare om du söker en massör som kan ge dig massage för eventuella skador eller problem. Jag som tidigare inte sökt mig till Yoga har genom klasser med Dinamene och Nuno blivit övertygad om Yogans positiva påverkan på kroppen.

Förutom Yoga och NoIfNoButs basträning kommer du under denna vecka att känna dig avstressad i vackra Nazaré med sin charm och sin närhet till havet.

Lektionerna kan vara inne på Sattva Yogastudio eller ute på stranden. Beroende på väder. 
Under denna vecka ingår också en rawfood middag hos Sattva Yoga.

Gå direkt till Priser & Bokning 

Dinamene - en av våra duktiga Yoga lärare
Dinamene - en av våra duktiga Yoga lärare
Nuno - tillsammans med Dinamene håller han i Yoga klasserna
Nuno - tillsammans med Dinamene håller han i Yoga klasserna
Barfota i sanden
Barfota i sanden