Skräddarsy din egen resa!

Visst vore det kul att ta med kompisgänget, arbetskollegorna, bokklubben, syjuntan, släkten eller vilka du vill och ha en oförglömlig upplevelse i vackra Nazaré på Silverkusten i Portugal.
Förutom sol, god mat och dryck, strand- och poolhäng, charmiga gränder, caféer och marknader i Nazaré kan vi erbjuda er just de aktiviteter ni önskar.
Alltifrån vandring eller Mountaintbike i det vackra omgivande landskapet,  golf på Praia d’el Rey’s fantastiska golfanläggning, av många ansedd som en av Europas bästa golfbanor, Yoga, Pilates, Surfskola, Löpning med professionell coach (oavsett om ni vill komma igång med löpning eller satsar på att göra milen under 40 min…).

Kanske vill ni bara njuta av den portugisiska maten och vinet på några av Portugals alla små vingårdar eller varför inte utveckla förmågan att t.ex få mer genomslagskraft på möten genom att lära er använda rösten på ett effektivt sätt av den professionella logonomen EwaMaria Roos?

Eller kanske en kombination av flera upplevelser samt besök på några av Portugals mest berömda kloster? 

På NoIfNoBut har vi kunskap och erfarenhet av en mängd aktiviteter på Silverkusten. Vi samarbetar även med många duktiga coacher inom ett stort antal områden och sätter gärna ihop ett helt skräddarsytt program för dig och din grupp.         

Vill ni även ha arbetsmöten eller sammankomster i er grupp så erbjuder Hotell Praia fina konferensrums möjligheter. 

Vi hämtar er på flygplatsen och tar hand om allt så ni behöver bara njuta av att umgås och uppleva de aktiviteter ni valt tillsammans!

Oavsett om ni vill vara borta en vecka eller bara några dagar och oavsett om ni endast är några få eller 20-30 personer så kan vi lova er en fantastisk och oförglömlig upplevelse i Nazaré!

Se under respektive flik för en mer utförlig beskrivning av de olika aktiviteterna

  • Namn
  • e-postadress
  • Mobilnummer